Training Center

Training Center

Het overdragen van kennis en ervaring aan aankomende professionals in de bouw en het bevorderen van vakmanschap in de vorm van cursussen en workshops is het doel van dit nieuwe Training Center.  Daarnaast bieden we online diverse e-learning cursussen aan, waardoor je ook vanuit huis op de hoogte kan blijven van alle ontwikkelingen en innovaties in de bouw.


Strikolith opentraining.jpg

Open trainingen

Strikolith biedt trainingen aan voor iedere doelgroep. Of u nu een beginnend klusser bent of al vele jaren werkzaam bent in de bouwmaterialenhandel, er is altijd wel een training die bij u past. Tijdens onze trainingen zorgen wij ervoor dat u onder begeleiding van onze trainers met bestaande producten, maar ook met nieuwe innovaties leert werken. Dit vergroot uw kansen als vakman en verhoogt uw rendement als verkoper.


Schrijf je nu in voor de Open trainingsdagen en vind de juiste balans tussen theorie en praktijk op het gebied van Vloeren, Tegelen, Metselen en Stuc.

 

Schrijf je nu in voor een open training!
Open trainingen

Strikotherm

De training “Strikotherm” staat geheel in het teken van het aanbrengen en afwerken van buitengevelisolatie van Strikolith.

Naast de theoretische grondslag zullen we op deze dag een groot gedeelte van de tijd besteden aan de verwerking hiervan in de praktijk.

Het verlijmen van de Isolatieplaten, aanbrengen van een mortel / weefsellaag en het afwerken van het geheel komen deze dag aan bod.

Uiteraard vertellen we ook met welke details je te maken krijgt en welke voorwaarden worden gesteld aan de bouwplaats. 


Strikocem

Met de snel afbindende minerale mortels en pleistersystemen van Strikocem realiseer je het afbouwproces in een nog korter tijdsbestek.

Het complete, ongeïsoleerde gevelpleister-assortiment is onderverdeeld in vier oplossingen: Classic, Classic-it, Strong en Reno.

Tijdens deze praktische training ervaar je onze producten in de praktijk onder begeleiding van een ervaren stukadoor.

Uiteraard wordt een en ander theoretisch toegelicht om er zeker van te zijn dat je in de toekomst kiest voor de juiste materialen voor elke klus!

Vloeren

Doel:  Na afloop van de training 'vloeren' bent u in staat om zelf een betonvloer te storten en een zandcementdekvloer te maken. Daarnaast gaat u zelf diverse ondergronden beoordelen, voorbereiden en egaliseren.

Basis badkamer

Doel:  Na afloop van de training 'basis badkamer' bent u in staat om een dekvloer of egalisatie aan te brengen in uw badkamer. Daarnaast gaat u zelf een wand uitvlakken met een cementgebonden stucmortel en de wand op de juiste manier voorzien van tegelwerk.  

Metselen

Doel:  Na afloop van de training 'metselen' bent u zelf in staat om profielen te stellen, lagen- en koppenmaat te bepalen, stenen te hakken en deze op de juiste manier te metselen. Daarnaast zullen we metselwerk gaan doorstrijken en traditioneel voegen.

Vloeibare zandcement

Doel:  Na afloop van de training "Vloeibare zandcement" bent u in staat om een zandcementdekvloer te gieten. U gaat zelf aan de slag met de verwerking van het product en we vertellen u graag meer over de voordelen van loeibare zandcement.


Of u nu beginnend klusser, verkoper in de bouwmaterialenhandel of ZZP’er bent, onze trainingen bieden voor iedereen een grote meerwaarde. De trainingen sluiten perfect aan bij de Hibin bouwdeelcursussen.Strikolith training op maat.jpg

Training op maat

Strikolith biedt diverse Open Trainingen. Wil je toch liever een training op maat? Dat is ook mogelijk! Kies je voor een ochtendtraining of juist een middag/avond programma? Of ben je op zoek naar een meerdaagse opleiding? Bijna alles is mogelijk. De trainingen zijn compleet verzorgd. Koffie, thee, fris en een lunch of een warme maaltijd zijn bij de training inbegrepen.


Schrijf je nu in voor een training op maat!Top