Werken bij

Werken bij Strikolith

Strikolith is fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Wij zijn trots op onze producten en de mogelijkheden die ze bieden.

Wil je deel uitmaken van het Strikolith team, bekijk de onderstaande vacature(s).


Beschikbare vacatures:

Stage en/of Afstuderen?

Raamsdonksveer

in overleg

-

Strikolith is een dynamische organisatie, die constant in beweging is en waar gevoel voor humor niet ontbreekt. Al vanaf 1971 is Strikolith karakterbepalend in gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Bij Strikolith worden initiatief en ondernemingsgezindheid als belangrijke waarden gezien. Werknemers van Strikolith kunnen rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer.

SOLLICITEER NU

HR Stage

Eindhoven/thuis

HBO HR

Volg jij een HR opleiding (HBO) en zoek je een stageplaats om met dit mooie vak in de praktijk aan de slag te gaan? Lijkt het je leuk om mee te werken aan het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden (zoals het opzetten van een geïntegreerd bedrijfsreglement)?

SOLLICITEER NU

Communicatiemedewerker

Raamsdonksveer/Eindhoven

32 - 38 uur

HBO werk- en denkniveau

een veelzijdige functie, waarbij je bezig bent met zowel interne als externe communicatie? Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van verpakkingen, brochures, advertenties, POS materiaal voor in DHZ-filialen of de Bouwmaterialenhandel. Maar ook de verantwoording voor ons personeelsblad en het organiseren van beurzen en klantevents (al dan niet in samenwerking met externe bureaus)

SOLLICITEER NU

Digital Marketing medewerker

Eindhoven, Raamsdonksveer en Grimbergen

32-38 uur

HBO Journalistiek of Online Marketing en Communicatie

Je werkt voor onze 3 locaties in Nederland (Eindhoven, Raamsdonksveer) en België (Grimbergen). Vanwege het Franstalige-deel in België zijn er naast uitingen in het Nederlands ook Franstalige uitingen die tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Je standplaats is in principe Eindhoven, maar je zult op geregelde basis ook de andere twee locaties in Raamdonksveer en Grimbergen bezoeken. Gedeeltelijk werken vanuit huis is bij ons ook mogelijk.  

SOLLICITEER NU

Operator/productiemedewerker

Raamsdonksveer

40

VMBO denk- en werkniveau

Voor onze (semi)-automatische productieafdeling zijn we op zoek naar een operator/productiemedewerker. Je weegt nauwkeurig recepturen af en bedient i.s.m. met je collega de mengers en de automatische afvullijnen. Als Operator zorg je voor de bereiding van de tussen- en eindproducten. De Operator is een aanpakker en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder neem je de verantwoordelijkheid en heb je een flexibele opstelling

SOLLICITEER NU

Top